MORT svira svoj najveći koncert u Splitu. Nakon nekoliko puta rasprodanih splitskih klubova poput o’Hare, Judinog drva i Quasimoda, došlo je vrijeme za veliki koncert i pravi spektakl u Splitu. Koncert je jedan u nizu nastupa kojima predstavljaju svoj novi album Standing Runningman koji je izišao početkom rujna, te se može poslušati i besplatno skinuti na Bandcampu i ostalim internet servisima. Svoju koncertnu premijeru je album doživio u Zagrebu u klubu Vintage za koju na portalu Ravno do dna kažu:

Publika toliko voli M.O.R.T. da za međusobnu komunikaciju nisu potrebne posebne karizmatske vještine, a sve to je pojačano činjenicom da John stalno ima tople savjete tipa “popijte i čašu vode nekad”, a nakon svake stvari nešto je prokomentirao, javio se nekom koga je prepoznao, ili čisto zahvalio na naškom ili nekom stranom jeziku. Kad s pozornice pršti toliko ljubavi i zahvalnosti, publika se lako zarazi i više nije bitno kojim službenim jezikom pričaju, njihovu energičnost i muzičku kvalitetu je lako razumjeti. Publika u VIB-u je odgovorila kako najbolje zna – plesom. Ako će ostatak sezone biti iole kvalitetan kao njeno otvaranje uz Vukojarac i M.O.R.T., čeka nas r’n’r ludilo kojemu je teško odoljeti.

Tako da očekujte barem tako i ovaj put.

Pojačanje će ponovno biti Vukojarac, uz još jedan mladi sinjski bend, Seviter. Na koncertu možete naći i prodajni asortiman benda, majice, torbe, CD-ove, a biti će i neke nove stvari koje do sada nisu imali.

Ulaznice se prodaju jako dobro, pa požurite po svoju.
Ulaznice možete kupiti u sustavu www.adriaticket.com (Tisak media centar CCO, Dancing bear, caffe bar Plava kava u Splitu, te CB Back in Black i Forum u Sinju).
Pretprodaja 50kn / 60kn