Godina za pamćenje

Nakon godine za pamćenje, pokretanje web stranice je logični korak u daljnjoj promociji benda. Od sada više ne morate tražiti našu glazbu, videa, slike, izjave, isječke iz medija i ostale zanimljivosti, po društvenim mrežama i portalima, već će sve ono najvažnije biti na jednom mjestu. Za početak evo par najvažnijih stvari koje su nam se dogodile u 2014. godini:
Vraćamo se iz Mostara sa snimljenim albumom i sviramo čitav novi materijal na koncertu u Vojarni 3.1.
Početkom godine potpisujemo ugovor s Croatia Records.
20.02. izlazi singl i spot Tango.
Na proljeće kreću koncerti diljem Hrvatske i BiH.
Snimamo emisiju Garaža na HRT-u koja izlazi 8.5., dan prije odličnog koncerta u Zagrebu u Klub.u zajedno s Vlastom Popić i Andrijom.
Spot za pjesmu Tango, pod redateljstvom Nevija Smajića, ulazi među 30 najboljih spotova godine u Hrvatskoj.
12.06. izlazi singl i spot Pas.
07.07. premijera spota Meni se skače na MTV-ju
19.07. izbacujemo album ˝Odjel za žešće˝ koji su svi kritičari ocijenili vrlo dobrim ili odličnim. Taj dan ga predstavljamo na Demofestu u Banjoj Luci pred 10 000 ljudi.
Preko ljeta nastupamo na više od deset festivala u Hrvatskoj, BiH i Sloveniji.
U rujnu izlazi singl Nina s kojim se prijavljujemo na RockOff festival, gdje pobjeđujemo u jakoj konkurenciji i nastavljamo s čestim nastupima od kojih se posebno ističu puni Vintage Industrial Bar u Zagrebu i rasprodan Klub Quasimodo u Splitu.
Krajem godine naš album ˝Odjel za žešće˝ ulazi među 10 najboljih albuma u svim relevantnim tiskovinama (Slobodna Dalmacija, Rolling Stone…) i glazbenim portalima.

Objavljeno: 20/01/2015

Podijeli...