mort_logo

kocka_S_rukom

mort_povezhi_se

facebook_mort
 mort_tjub mort_band_camp

crta_nova

raspored_blog

crta_nova

mort_novosti

Aktivirana kampanja za M.O.R.T.-ov novi album na engleskom – Standing Runningman

MORT_Indiegogo press

Sinjski bend M.O.R.T.  s današnjim danom započinje indiegogo kampanju prikupljanja sredstava za dovršetak novog albuma, prvog na engleskom jeziku, s kojim gledaju na evropsko i svjetsko tržište.

Trake za album su snimljene, već predugo čekamo da dovršimo čitav proces, te vas ovim putem pozivamo da nam pomognete prema svojim mogućnostima. Od samih početaka, bend ne činimo samo nas četvorica. Najprije su tu naravno bili naši bliski prijatelji koji su vjerovali u ono što radimo više od nas, stariji kolege koji su nam posuđivali opremu besplatno i gazde klubova koji su nam davali priliku dok smo zvučali očajno. Svakim našim koncertom, taj se krug širio, volimo reći da imamo kuću u svakom gradu u kojem smo svirali, svagdje imamo nekoga kome se možemo javiti za prespavati ili večerati ako zapnemo. Širenjem našeg djelovanja, stvorili smo i grupu ljudi koji su dolazili na naše koncerte u udaljene gradove, pružajući nam sigurnost da ćemo imati pet ili deset prijatelja u prvom redu koji će povući ostatak da ne ostanu kazališna publika, već da zajedno uživamo u koncertima i odsviramo najbolje što možemo.

Sada je došlo vrijeme da nam pomognete da napravimo korak više, da napravimo nešto novo. Album na engleskom jeziku, putovanja u gradove koje smo vidjeli samo na televiziji ili na autokarti i sticanje nove publike i prijatelja. I najvažnije od svega, nova iskustva koja će nam onda pomoći da sljedeći album bude još raznovrsniji, da preskočimo granicu komfora i pokažemo svoju kreativnu stranu.

Hvala vam!

Indiegogo kampanju pronađite na sljedećem linku: indiegogo kampanja

objava

Rujan 10, 2018|

MORT progovara engleski! – najava indiegogo kampanje

MORT_Indiegogo press

Nakon tri albuma na materinjem jeziku, već dobro poznati svima na alternativnoj sceni i onima koji drže upaljen CMC kanal dok kuhaju i peglaju, snimamo album na engleskom jeziku i gledamo preko granica regije. Najbolje se osjećamo kad smo na cesti, koncerti su naša najbolja strana, a prostor koji smo već nekoliko puta prešli uzduž i poprijeko nam postaje premalen. Već smo imali nekoliko izleta, bili smo u Beču, Londonu i Liverpoolu. Naša glazba je dobro prihvaćena, ali očito da publika puno bolje reagira ako razumije tekst.

Trake za album smo snimili krajem ožujka, kreativni proces na albumu je završen, sada nam slijedi onaj produkcijski, miksanje i mastering. Šteta bi bilo da pjesme u koje vjerujemo 100% ostanu u ladici.

Ovaj put smo se odlučili tražiti vašu pomoć za dovršetak albuma. Mi vam, naravno dajemo nešto zauzvrat, po vašim željama i mogućnostima. Počevši od onog što ste već mogli naći u trgovinama i na našim koncertima (CD-ovi, majice, torbe…), pa do onog što nudimo vjerojatno samo ovaj put, o tome još detaljnije kada krene sama kampanja.

U pripremi imamo indiegogo kampanju koju ćemo aktivirati 10.09. i koja traje mjesec dana. Tijekom jeseni planiramo dovršiti album koji bi objavili najkasnije prije ljeta sljedeće godine, a pojedine singlove i ranije. Najmanja vaša pomoć nam je veoma značajna. Ne samo novčana, već potpora na bilo koji način: dijeljenje naših objava, slušanje i dijeljenje naših videa s youtube-a, dolazak na koncerte, traženje od organizatora da nas zovu… Hvala i čujemo se uskoro opet.

MORT_Muzicki Centar Pavarotti_Photo by Mia Tadic

Kolovoz 28, 2018|

Premijera spota za pjesmu Logor

28058838_623210361351306_4610417268468097253_n

Premijera M.O.R.T.-ovog spota “Logor” snimljenog na zgarištu svima nam drage Vojarne.
Spot je snimao i montirao Dominik Belančić.
Za one koji ne mogu fizički sudjelovati, premijera će se dogoditi na
CMC televiziji iza 19:00,
na portalu muzika.hr,
a kasnije ćete moći pogledati na
youtube kanalu.

unnamed(1)

Veljača 21, 2018|

zgorash_

crta_nova

Copyright 2016 M.O.R.T. | Sva prava Pridržana | Izrada web stranice: Boza Design