mort_logo

kocka_S_rukom

mort_povezhi_se

facebook_mort
 mort_tjub mort_band_camp

crta_nova

raspored_blog

crta_nova

mort_novosti

Spot za pjesmu ˝Na cesti˝ među nominiranima na Split Spot Festivalu

MORT-Na-cesti-1024x434

S ponosom objavljujemo da je spot za pjesmu ˝Na cesti˝ u konkurenciji Split Spot Festivala. Zahvaljujemo se Marcelli Zanki što je izvukla najbolje od nas, snimatelja, vremena i budžeta koji smo imali. Nadamo se da ćemo još surađivati u budućnosti.

Na kamerama je sudjelovao dvojac iz Kreativne agencije (Milan Latković / Duje Kundić) , dok je montažu i postprodukciju odradio Sandro Baraba.

U spotu se pojavljuju Ana, Dijana, Grga , Buda, Klepton, Plavša, Bobo, Hrvoje. Auto korišteno u spotu nam je ustupio Brane Matić.

Spot je sniman pokraj jezera Peruća, između Bitelića i Vučipolja.

Za spot možete glasati na donjem linku.

https://www.facebook.com/splitspotfestival/app/162850930432266/

Svibanj 09, 2017|

Jam With Friends – Bog

šb

Snimanje jednog, kako smo mislili, običnog sessiona, je ispalo toliko dobro da moramo podijeliti sa svijetom. Sve se rodilo totalno nevino i spontano, mi smo imali viška vremena i manjak koncerata, pa smo gledali kako to iskoristiti. Slučajno smo naišli na mostarsku ekipu Jam With Friends i njihove uratke na youtubeu koji su nam se svidjeli na prvu. Brzo smo se dogovorili za suradnju, snimanje je bilo dogovoreno u prirodnom okruženju u okolici Mostara. Dan prije su najavili kišu (koje na kraju nije bilo), pa smo sve preselili u Akademiju likovnih umjetnosti u Širokom Brijegu koju je pohađao dio ekipe JWF i uz koju se nalazi popularni kafić Puž u kojem smo već nastupali više puta.

Odlučili smo se za pjesmu ˝Bog˝ koju teško da možemo progurati pod službeni radijski i televizijski singl radi svoje tematike protivljenju represivnom aparatu i škakljivog naslova, posebno sada u vremenu ponovnog čvršćeg vezanja religije i države i bezrazložne represije prema malom čovjeku, dok se prave probleme ne dira. Nadamo se da ćemo i za ostatak pjesama s Tužne kocke koje neće izaći kao službeni singlovi naći slične načine da im pridamo pažnju koju zaslužuju.

Na kraju možemo samo zahvaliti ekipi Jam With Friends na jako kvalitetnom obavljanju snimanja i produkcije, te studentima Akademije likovnih umjetnosti Široki Brijeg na suradnji i druženju.

˝Bog˝ video:

https://youtu.be/LhHzgMrEw7w

Video snimanja:

https://www.facebook.com/jamwithfriends2016/videos/1463153507078255

Jam With Friends FB:

https://www.facebook.com/jamwithfriends2016

Svibanj 08, 2017|
  • tvornica

Novi spot “Na Cesti” i napunjena Tvornica Kulture

Radi se mnogo radi se puno, toliko smo radili da smo zaboravili javljati novosti. Snimili smo novi spot i izašao je  4. listopada na youtubu, čekirajte Na Cesti  nama je super a i svi tako kažu.

7. listopada smo napunili zagrebačku Tvornicu Kulture koja je tim činom postala Tvornica nekulture 😛

http://www.terapija.net/koncert.asp?ID=25018

http://www.muzika.hr/clanak/59341/izvjestaji/mort-zna-kako-izvuci-debeli-maksimum-od-koncerta.aspx

http://www.ziher.hr/izvjestaj-m-o-r-t-prerastanje-hrvatske/

Planira se hrpa koncerata ako imate želju da dođemo u vaše selo, grad, državu javite se:

Marcella Zanki
+385915768705
booking.mort@gmail.com

Listopad 13, 2016|

zgorash_

crta_nova

Copyright 2016 M.O.R.T. | Sva prava Pridržana | Izrada web stranice: Boza Design